1. Home
  2.  » Aannemingsbedrijf woudenberg voor verbouwen en renoveren

Aannemingsbedrijf woudenberg voor verbouwen en renoveren

Aannemingsbedrijf Nap en van Ginkel in Woudenberg is ook uw partner als het gaat om verbouwen en renoveren. Veel voorkomende verbouwingen en renovaties voeren wij uit aan keukens, badkamers en uitbreiding van een woning met een of meer extra kamers. U kunt ons inschakelen voor al uw kleine en grote verbouwprojecten. Bedrijfsmatig of particulier. Ons werk en de materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. U gaat met een bouwbedrijf in zee die zijn afspraken nakomt en het verbouwproject of renovatieproject op de afgesproken datum oplevert.

Aannemingsbedrijf voor renovatie

Bij renovatie en restauratie van gebouwen is een goede kennis vereist van vroegere bouwstijlen. Als timmerbedrijf heeft Nap en van Ginkel veel ervaring met renoveren en restaureren van panden. Zowel grote als kleine projecten. Wij kunnen uw onroerend goed zo herstellen dat het voldoet aan de geldende normen. Door onze grondige kennis van renovatie weten we precies hoe wij karakteristieke details kunnen behouden. Vervangende bouwkundige elementen en verfraaiingen maken wij in onze werkplaats. Heeft uw woning of bedrijfspand van binnen of buiten een grondige opknapbeurt nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bouwmaterialen voor verbouwen en renoveren

Aannemingsbedrijf Nap en van Ginkel kan alle materialen die in de bouw gebruikt worden, professioneel verwerken. Daarnaast beheersen we alle bouwtechnieken zoals het metselen van een rollaag, aanbrengen van een borstwering en verwerking van bladlood.

Wat is een rollaag?

Een rollaag is niets anders dan een rij gemetselde stenen die op hun kant liggen. De hoogte is minimaal een ½ steen en maximaal 1 steen. Ons aannemingsbedrijf gebruikt voor een rollaag meestal baksteen of natuursteen. Je kunt een rollaag toepassen als gemetselde latei mits de overspanning klein is. Denk hierbij aan de overspanning van een deur of raam. Bij verbouwen en renoveren is dit metselverband ook geliefd om toe te passen als basisplint of een muurafdekking of afdekking van een gevel.

Borstwering wat is dat?

Een borstwering in de bouw kan meerdere betekenissen hebben. Het kan gaan om een deel van een buitenmuur dat boven een zolder of dakvloer uitsteekt. U heeft dit vast weleens gezien bij siergevels uit de 18e en 20e eeuw in oude stadjes. De andere betekenis van een borstwering heeft te maken met een verhoging van een buitenmuur boven de zoldervloer met behulp van muurplaten. Deze platen lopen altijd evenwijdig aan de richting van de kap. Een borstwering kan echter ook een vloerafscheiding zijn die gesloten is. Bijvoorbeeld een dakterras of balkon. Een gesloten deel van een gevel dat ligt tussen een vloer en een kozijn en tot borsthoogte is opgetrokken, wordt ook wel borstwering genoemd.

Waarvoor gebruik je bladlood?

Ons aannemingsbedrijf werkt veel met bladlood. Met name bij verbouwen en renoveren. Het zijn plakken dun lood dat in de bouw wordt toegepast als waterkering in muren en op daken, maar ook op dakkapellen en boven kozijnen op die plaatsen waar diverse materialen aaneensluiten. Bladlood is voornamelijk voor gebruik buiten. Door de verschillende weersinvloeden mag een lengte bladlood nooit langer zijn dan 1 meter. Eventuele naden worden omgebogen om zo een minimale onderlinge beweging mogelijk te maken. Bladlood is verkrijgbaar in diverse diktes die allemaal aan de Europese norm EN-12588 moeten voldoen.

Wilt u ook zonder zorgen laten verbouwen of renoveren? Bel vandaag nog aannemingsbedrijf Nap en van Ginkel in Woudenberg. Dit kan via 06-40 03 69 50.

Nap en van Ginkel, de specialist in bouwen